Tekst kopje Mijn baas doet alsof ... / Delfts Blauw

Op voorraad: voor 14.00 besteld, 1-2 werkdagen in huis

> Bewerten Sie dieses Produkt als Erster

Tekst kopje met de opschrift : M'n doet alsof ik alsof ik veel verdien, ik doe alsof ik hard werk.

Regulärer Preis: 4,95 €

Jetzt: 4,25 €

Regulärer Preis: 4,95 €

Jetzt: 4,25 €

Details
Wilt u een tekst kopje met de kleur Delfts blauw met een mooie tekst? Steeds meer mensen maken de keuze om in de webshop van DecoAction te gaan kijken naar de mogelijkheden. Dat betekent ook dat u veel koppen aan kunt komen als u hier gaat bestellen. Kent u mensen die de koppen verzamelen? Dan zou u eens kunnen kijken welke kop uit de webshop van DecoAction ze nog niet hebben en dan bestel je deze toch?
Zusätzliche Information
Fabrikant Artbizniz
Abmessung ca 9 x Ø 7 cm.
Frequently bought together
Schreiben Sie Ihr eigenes Review
Sie schreiben ein Review für: Tekst kopje Mijn baas doet alsof ... / Delfts Blauw


Omhoog